Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Peter Lynn was in 1990 de eerste die de buggie ontwikkelde. Daarna volgde er meer ontwerpers.  En in de tussentijd zijn er al meer dan 10.000 van Peter Lynn verkocht. Een buggie is een driewielig karretje, sommige ook met 4 of 2 (die over het algemeen zelden voorkomen) zonder remmen. Waarmee je doormiddel van een vlieger (meestal een matras) je kunt voort bewegen. Terwijl je er zelf in zit en de vlieger bestuurd. Met de vlieger kun je dan zelf de snelheid bepalen.

Hoe begin je eraan?

Categorie: De Buggie Laatst bijgewerkt: zaterdag 29 september 2018

Al snel merk je dat met de wind mee rijden niet lukt. De touwen komen slap te hangen en de vlieger crasht. Het gemakkelijkste is rijden op 90° of halve wind.

Lees meer...

Buggieën

Categorie: De Buggie Laatst bijgewerkt: donderdag 19 juli 2018

Peter Lynn was in 1990 de eerste die de buggie ontwikkelde. Daarna volgde er meer ontwerpers.  En in de tussentijd zijn er al meer dan 10.000 van Peter Lynn verkocht.

Lees meer...

Rijden met een buggie

Categorie: De Buggie Laatst bijgewerkt: maandag 14 augustus 2017

Buggie-rijden is helemaal niet moeilijk. De belangrijkste vereiste is goed kunnen vliegeren. Met een buggie kan je overal komen. Je kan dus ook schuin tegen de wind in rijden.

Lees meer...

Wat is een licentie en waarom?

Categorie: De Buggie Laatst bijgewerkt: zaterdag 29 september 2018

Een licentie houdt in dat je aan toont aan anderen en je omgeving dat je geoefend bent met de buggy sport en de regels kent.

Lees meer...

Gesponsorde links